Selasa, 09 September 2014

enerģiju vai atsvaidzināt

Kad es sāku rakstīt šo rakstu, es domāju par to, kā šis mēnesis iet bez partnera un joprojām ir ļoti interesants. Ir svarīgi precizēt, ka par iemeslu ir tas, ka jūs esat viens pats vai vieni nekā sliktā uzņēmumā labāk arī tā! Un tur nav iemesla kaunēties! Pēc šo kursu un nāk manu ieteikumu sarakstu, lai jums izklaidei.

Noderīgu informāciju, lai palīdzētu jums izveidot savienojumu ar sevi:

1) Ja esat biedrs DVD klubs netālu no jūsu mājām, jo labāk. Ja ne, kļūt par biedru! Filmas, kuras ir vērts meklē naktī, ka daži pasākumi: Man Inside (Live ar Owen un Denzel Washington), Blood Diamonds (ar Leonardo di Kaprio), Bābeles (ar Brad Pitt) starpā.

2) Ja tu esi kopā ar draugiem un vēlas kaut ko romantisku, Prime (ar Uma Thurman), viņas kurpes (Cameron Dias), Hollyday, (Cameron Dias, Kate Winslet).

3) Ja jūs meklējat kaut ko vienkāršu un smieties mazliet smieklīgi Es ieteiktu My Super Ex (Uma Thurman), Just Married, Monster likums, un Sātans Pradas brunčos.

4) Runājot par kulinārijas apmierinātība, jūs varat redzēt labu restorānu piegāde, Sushi, Pica, Pasta, ķīniešu, japāņu, kāds jums patīk vairāk. Ja jūs neesat noskaņojumu pasūtīt ēdienus un baudīt cooking ir laba izvēle!

5) lejupielādēt visus slikto enerģiju vai atsvaidzināt savu prātu atkal sportu, kas jums patīk. Slidošana, joga, riteņbraukšana, trenažieru zāle, uc Tas palīdzēs jums iegūt visas bažas, atjaunojošas. Ja tā ir saulaina diena izmanto labu staigāt vai palaist ar savu I-pod un atpūsties!

6) Ja jūs baudīt lasīšanu, literatūra ir arī laba metode, lai jums. Autori, piemēram, Paul Coehlo, Harija Potera pasakas, Gabriels Garsija Marques, ir manas mīļākās atslēgties no realitātes, un pārcelties uz pasaules iztēli.

7) Online spēles ir lieliska izvēle, ja jums patīk azartspēles vai galda. Jūs varat spēlēt par brīvu vai reālu naudu Poker Black Jack, kamēr čatā ar citiem spēlētājiem tiešsaistē.

8) Mūzika ir būtisks kompanjons daudzām aktivitātēm. Jazz, Bossa Nova, blūzs un Soul ir manas ieteicams Ray Charles, Norah Jones, Maxwell, Jewel, Sting, Sade, Gil un Tony Bennet Bilberto.

Tur noteikti nav beigas lietas, izklaides un baudīt nakts vai diena bez partnera un joprojām izmanto savu laiku vislabākajā iespējamā veidā. Asa sižeta filmas, sporta fantāzija grāmatas, mūzika, laba pārtika, tagad var būt jūsu labi draugi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar